afyra e-shoppen

E-post


Tjäna
pengar!

Information om
cookies

 

 
Create Your Own eBook Covers

Automatisk e-handel...

AShop är en programvara för e-handel som installeras på din webbplats. AShop innehåller allt du behöver för att kunna starta en webbutik som gör nästan allt jobb åt dig. AShop marknadsför, säljer, tar betalt och levererar, utan att du behöver lyfta ett finger.

Köp AShop + installation på din webbserver + e-böcker som du kan sälja vidare för endast 1195:- inkl. moms


Det här får du när du köper AShop:

bullet Nyhet! Free to sell - AShop levereras nu med e-bokpaketet Free to sell. Paketet innehåller massor av nyttig läsning om försäljning och marknadsföring på Internet och du får dessutom fullständiga rättigheter att sälja det vidare till dina egna kunder!
bullet Databasdriven produktkatalog - Lägg snabbt till produktkategorier och produkter i din katalog med din webbläsare. Obegränsat antal kategorier och produkter, två nivåer av kategorier.
bullet Nyhet! Rabattkoder - en ny funktion i senaste versionen av AShop låter dig ange en hemlig kod för varje produkt som du kopplar till ett rabatterat pris. På så vis kan du erbjuda vissa kunder rabatt på dina varor.
bullet Webshop - Dina kunder kan handla flera varor åt gången med hjälp av en varukorg. Du kan även avaktivera denna funktion och låta dina kunder köpa en produkt åt gången.
bullet Enkel anpassning av layout - Utseendet på din butik kan enkelt anpassas genom att du ändrar de html-mallar som medföljer AShop. Du kan redigera mallarna i valfritt program för webbdesign, till exempel DreamWeaver eller FrontPage.
bullet Affiliateprogram - Låt andra ta hand om marknadsföringen åt dig och betala endast för den marknadsföring som ger resultat. Allt skött helt automatiskt. Nyhet: i den senaste versionen av AShop är affiliatesystemet ett så kallat 2-tier-system. Det innebär att affiliates kan tjäna pengar på att värva andra affiliates, vilket gör ditt affiliateprogram betydligt mer attraktivt.
bullet

Kreditskortsbetalning - Koppla din butik till en kreditkortsbetaltjänst. Följande tjänster fungerar med AShop: PayNova, PayPal, 2Checkout, AuthorizeNet, PaySystems, Planet Pay och WorldPay. Du kan även hantera betalning manuellt, till exempel via postförskott eller postgiro.

bullet

Direkt leverans - Om du säljer varor som kan levereras via Internet, till exempel programvara eller e-böcker, så tar AShop hand om leveransen åt dig. När kunden har betalat genereras automatiskt ett lösenord till den säkra leveransavdelningen och skickas till kunden per e-post. Vid manuell betalningshantering - t.ex. via postgiro - skickas lösenordet inte förrän du mottagit betalning och aktiverat beställningen.

bullet

Administrationspanel - Logga in med ditt lösenord för att hantera produktkatalogen, ändra e-handelsplatsens inställningar, hantera affiliateprogrammet, utläsa försäljningsstatistik med mera.

Om du vill testa AShop för att lättare kunna avgöra om det är något för dig så finns det en demonstrationsbutik där du kan prova alla funktioner. Den finns på: www.ashopsoftware.com/ashop_downloads_demo/catalogue.php

Så här säger våra kunder om AShop:

Vi har testat de flesta shoplösningar på marknaden & aldrig varit riktigt nöjda då något alltid saknats. När vi skulle integrera Paynovas betal lösning på vår site föll vårt val på Ashop då den är helt outstanding vad gäller prestanda. Sedan att integreringen gick otroligt snabbt samt att allt blev installerat och klart till ett bra pris gjorde ju inte saken sämre. Ashop gick också väldigt enkelt att passa in i vår design. Ytterligare en bonus som ingen annan shopmjukvara slår är den integrerade affiliatemodulen som är helt suverän! Besök gärna vår site och se hur lösningen blev: (faktum är att vi tycker Ashop är så bra att vi beslöt att ta den med i vårt produktsortiment)

- Arto Huttu 1-2-3 WebbMotell.nu

Vad behöver jag för att kunna använda AShop?

Du behöver följande:

  • Tillgång till plats på en webbserver, till exempel på ett webbhotell. En Linux/Unix-server rekommenderas eftersom IIS, den oftast använda webbserverprogramvaran för Windows, har buggar som kan orsaka problem med AShop.
  • Stöd för skriptspråket PHP 4 på webbservern
  • Stöd för databasen MySQL på webbservern

De flesta webbhotell erbjuder både PHP och MySQL så det är stor chans att din webbplats redan har allt som krävs.

För att kunna automatisera din e-handelsplats fullt ut bör du även skaffa ett konto hos en betaltjänst. På så sätt kan dina kunder betala med kreditkort och du slipper manuell hantering av betalningar. Vi rekommenderar följande betaltjänster...

 

Svensk betaltjänst. Kunden kan betala med bland annat kreditkort eller postgiro. Betalningen sker på ett säkert sätt för kunden eftersom pengarna först måste överföras till kundens konto hos PayNova.

Läs mer om PayNova här!


 

En äkta kreditkortsbetaltjänst utan krav på att din kund ska bli medlem. Engångskostnad på ca 400 kr och därefter endast avgift på det du säljer. Förmodligen billigaste och mest prisvärda tjänsten i sitt slag.

Skaffa ett konto hos 2CheckOut här!


 

PayPal fungerar på ungefär samma sätt som PayNova men är en amerikansk tjänst. Det finns stöd för överföringar både till och från svenska bankkonton. Du kan använda samma PayPal-konto till att både ta betalt från dina kunder och göra egna betalningar. Du kan ta betalt eller betala vem som helst som har ett PayPal-konto endast genom att skicka ett e-postmeddelande.

Skaffa ett gratis konto hos PayPal här!

Hur köper jag AShop?

AShop säljs i Sverige av Rimheden Media som även är den huvudsakliga utvecklaren av programmet. Du kan köpa AShop antingen med eller utan installationshjälp och du kan även köpa ett komplett paket med plats på vårt webbhotell samt ett förinstallerat AShop som du direkt kan börja använda.

Betalning kan ske antingen via betaltjänsterna PayPal eller PayNova - du får då omedelbar tillgång till AShop via din webbläsare - eller per postförskott. Om du beställer AShop per postförskott skickar vi programmet på CD-skiva till dig, i annat fall levereras det som en nedladdningsbar fil.

  • Klicka här för att beställa AShop + installation på din webbplats. Pris: 1195 kr!

  • Klicka här för att beställa AShop utan installation. Pris: 895 kr!